Portfolio

MTS kijkt met trots terug op talloze bouwprojecten, Er zijn een aantal bouwprojecten die zo bijzonder waren, dat wij ze hier graag aan u laten zien. Ze geven u een concreet beeld over wat wij precies doen. Het project is bijvoorbeeld bijzonder omdat het om een monumentaal pand ging. Of vergde juist veel onderzoek omdat het probleem zo complex was dat de oplossing heel specifiek moest zijn.

Wij hebben de hellingbanen van drie inritten gerenoveerd. In de rijbanen op de hellingen zaten scheuren, waardoor er lekkage ontstond. Deze scheuren zijn geïnjecteerd met een twee componenten afdichtingsproduct. Daarna is het beton hersteld. 

 

Tenslotte zijn de rijbanen voorzien van een antislip afwerkingsvloer. Daartoe hebben we de helling stofvrij gestraald, waarna er een speciale primer is aangebracht. Vervolgens hebben wij een slurry aangebracht en ingestrooid met granulaat. Na uitharding van de slurry en verwijdering van het overtollige granulaat is de helling weer veilig op en af te rijden. Ook hebben we dilatatievoegen hersteld en nieuwe dilatatiestrips aangebracht. Bij Buitenlust zijn tevens de betonwanden hersteld, gereinigd en voorzien van een nieuwe coating.