Portfolio

MTS kijkt met trots terug op talloze bouwprojecten, Er zijn een aantal bouwprojecten die zo bijzonder waren, dat wij ze hier graag aan u laten zien. Ze geven u een concreet beeld over wat wij precies doen. Het project is bijvoorbeeld bijzonder omdat het om een monumentaal pand ging. Of vergde juist veel onderzoek omdat het probleem zo complex was dat de oplossing heel specifiek moest zijn.

Het transportbedrijf Westdijk is een groot familiebedrijf, dat bestaat uit verschillende dochterondernemingen. Er zijn nog steeds meerdere broers werkzaam in het bedrijf. Met één van de broers, Gé Westdijk, heeft MTS heel prettig samengewerkt tijdens een groot gevelrenovatieproject voor de Vereniging van Eigenaren Groenoord.

Het gaat hier om een klassiek en beeldbepalend pand in Amsterdam. Onze opdrachtgever heeft een bouwkundig rapport op laten stellen door een adviesbureau. Daaruit bleek onder andere dat het noodzakelijk was de gevels te renoveren.

Aannemersbedrijf G.B. van Hoek vroeg ons te kijken naar de monumentale erfafscheiding van de Botanische Tuin en de daarbij behorende gebouwen.

Er bleek fors achterstallig onderhoud te zijn aan de tuinmuur van de Tweede Kamer der Staten Generaal. Aannemersbedrijf G.B. van Hoek uit Delft heeft MTS gevraagd om mee te denken hoe deze muur weer in de oude staat teruggebracht kon worden.